Go Back   Gizli İlimler Alemi > EVRENSEL ENERJİLER > Aura-Çakra-Kundalini

Yeni Konu aç  Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-08-11, 17:30   #1 (permalink)
Administrator
 
Üyelik tarihi: 23-01-11
Mesajlar: 2.958
Konular: 149
Tecrübe Puanı: 10
esaret is an unknown quantity at this point
Standart doğal taşların gizemi

doğal taşların gizemi

Negatif Enerjilerden Korunma
Olumsuz enerjilerle, fiziksel bedenimiz ağırlaşır ve kendimizi kötü hissederiz. Siyah renkli taşlar, negatif enerjileri toplayarak bizi korur.
HEMATİT, SİYAH İNCİ

Yaratıcılığınızı Arttırma
Yaratıcılık enerjimizi geliştirerek yaşamın özünü kullandığımızı biliyoruz.Yeni fikirler, yeni projeler, sanat, edebiyat ve müzik yaratıcılık enerjisiyle ortaya çıkar. Doğal taşlar, bu anlamda, yaratıcı ruhumuzu ateşler. Sarı, yeşil ve mavi renklerdeki taşlar yaratıcılık enerjimizi arttırır.
SİTRİN, TURMALİN, TURKUAZ, AVENTURİN, MALAKİT, KARNELİAN

Yaşam Çoşkusunu Arttırma
Fiziksel olarak, bedenimizde dengenin bozulması canlılığımızı ve coşkumuzu ve yaşam amacımızı kaybetmemize neden olur. Canlılık olmazsa, enerjimiz düşer ve hayat çekilmez bir durum alır.
Sarı, kırmızı ve turuncu taşlar canlılık kazanmamızı sağlar ve içimizdeki coşkuyu arttırır.
TOPAZ, AGAT, RUBİ, YAKUT, KAN TAŞI, GARNET, SİTRİN

Huzur Ve Rahatlama
Ruhsal, fiziksel ve zihinsel dengemizi sağlamak için, pembe, yeşil, sarı ve lila renklerdeki taşlardan faydalanabiliriz.
KUVARZ, ONYX, AYTAŞI, TURMALİN, AMBER, PERİDOT

Özgüven Ve Kendini Sevme
Kendimize değer vermemiz, özgüvenimizi arttırmamız, kısacası kendi dünyamıza dokunabilmemiz için taşlardan faydalanabiliriz.
HEMATİT, KAPLAN GÖZÜ, YEŞİL TURMALİN, KALSADİN

Anlam Ve Amaç
Yaşamın anlamını keşfetmek tüm sorunlarımızı aşmamızı kolaylaştırır. Anlam yoksa, yolumuzu bulmamız zorlaşır. Kim olduğumuz ve niçin burada olduğumuz duygusuyla yaşam daha anlam kazanır.
SODALİT, KARNELİAN, KUVARZ, TOPAZ, OBSEDİAN

Sezgilerimizin Güçlenmesi
6.his, sezgi, bilinmeyenle ilişki kurmak ve cevap alabilmek. Bu içsel farkındalığımızı taşların yardımıyla geliştirebiliriz.
AMETİST, LAPİS, AYTAŞI, SODALİT, AZURİT

Zenginlik Ve Bereket
Zenginlik, sadece maddi anlam dışında, tüm isteklerimiz, beklentilerimiz ve ihtiyaçlarımızın gerçekleşmesidir. Taşlar bizim destek, aşk, yaratıcılık ve sağlık gibi tüm zenginlik kaynaklarına bağlantımızı sağlar.
SARI SAFİR, KAPLAN GÖZÜ, TOPAZ, KARNELİAN, PERİDOT, SİTRİN, PIRLANTA, KANTAŞI, AYTAŞI, KIRMIZI GARNET, RUBİ

Ayrıca, taşları vücudumuzun enerji noktaları / çakralarımız üzerine koyarak, tıkanmış noktaları açmamız mümkün olabilir.

KRİSTAL KUVARS, enerjiyi çeker: Tepe çakra
AMETİST, zihnimizi sakinleştirir: Üçüncü göz
PEMBE KUVARS, kalbimizi sakinleştirir: Kalp çakra
SİTRİN, güven ve emniyet hissi verir: Göbek çakra
DUMANLI KUVARS, negatif enerjiyi boşaltır: Kök çakra.

(alıntı)

Konu esaret tarafından (25-08-11 Saat 17:31 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
esaret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-11, 13:26   #2 (permalink)
ÜYE
 
Üyelik tarihi: 09-11-11
Mesajlar: 6
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 0
kebuter is an unknown quantity at this point
Standart

çok güzzel bilgiler taşlarla ilgilenenler için çok faydalı
kebuter isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-11, 22:52   #3 (permalink)
Administrator
 
Üyelik tarihi: 23-01-11
Mesajlar: 2.958
Konular: 149
Tecrübe Puanı: 10
esaret is an unknown quantity at this point
Standart

taşlarin faydali olduğu kesin :)
esaret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-11, 00:40   #4 (permalink)
ÜYE
 
Üyelik tarihi: 21-09-11
Mesajlar: 491
Konular: 13
Tecrübe Puanı: 0
kabaruu is an unknown quantity at this point
Standart

labrodorit, florit kafadaki düşünceleri netleştirir.lal taşı insanı çekici hissettirir kan yapıcıdır. krizopras cinsel sorunlara ve tedirginliklere iyi gelir. aventurin,kum taşı, neşe verir şans açar.Turkuvaz özellikle kadınların kendini çekici hissetmelerini sağlar. mavi taşlar konuşma iletişim akıl yürütmede faydalı, kısaca çakranın rengine göre taş seçimi olmalı, zaten taşçıda bi sürü taşın içinden birini çok beğenerek seçip alıyorsanız onun enerjisine ihtiyacınız var demektir, eğer uğursuz şansız geldiğini düşünüyorsanız birincisi öyle enerji yüklemeniz farketmeden, ikinci sadece görselliği ilginizi çekmiş enerjisi sizle uyuşmamış olabilir. misal şuan biz sitedeki leyla mecnunlar malahit alırsa daha bi depresyonların dibinde gezer çünkü malahit saklı hüznü çıkarıp çözmen için sana hatırlatıyor. bi de taşları bi anda gözünüzde büyütüp büyük şeyler beklemeyin. sonuçta onu da Allah amacına göre yarattı Alladinin cini değil 3 dileğini gerçekleştirsin.hani bolluk bereketi zenginliği şak diye getirmez minicik taş sadece o konulardaki girişiminiz enerjinizi destekler. birde insanlara süs eşyası gibi satıyorlar şifa olacak diye bazı insanlara enerjisi az geliyo yada toprağa gömüp arındırmayı söylemiyorlar yazık ediyorlar taşlara. bi taşın şifa vermesi için bir bayan avucunun 1/3 ü kadar olmalı o da bir lira dan yarım santime yakın daha büyük bir daire. tabi ufak tefek bayana hap kadar taşın bir faydası olur. fakat 185 lik insana olur mu sizce, yada olsa bile eksik yarım kalır, taş çabuk tüketir kendini bu seferde aldığı negatif enerjiyi geri kusar bu seferde birden bire hasta olursunuz.o yüzden Aldığınız taşı çok minik almayın, bilen biriyle alın tozlarını sıkıştırıp boyayıpta satıyor kimileri. bi gece toprağa gömün. takmadan önce programlayın dicem. bu da kısaca Allahın izniyle bana yararlı faydalı olacağına inanıyorum gibi şeyler söyleyin içinizden. taşnızı iki elinizle tutun. avuçta kuş tutuyor gibi. ve niyetinizi dileğinizi içinizden geçirin.bunu sinirli iken ve ağlarken kesinlikle yapmayın. öyle sakin bir günde asabınız bozulmadan...işleriniz yolunda gitmiyorsa taştan bilmeyin sonuçta oda sizin gibi Allah yapısı, ancak destek verir çığır açmaz size. duanızı namazınızı bırakmayın.
ben şahsen depresyonda az da olsa faydasını gördüm. sonuçta enerjinizi destekleyici o yüzden ilaçla tedavi edilecek bi hastalığı anında iyi etmez. sadece iyileşme sürecinin hızlanmasında yardımcı olur. ayrıca enejisinin bitip bitmediğini sürekli boynunuzdan düşmeye başlaması, takınca huzursuz hissetmeye başlamanız ve öncekine göre baya bi donuk görünmeya başlaması. ayrıca taş olarak ya en koyusunu ya en açığını seçin. enerjisi bitmişmi bitmemiş mi daha iyi anlaşılır.
kabaruu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-11, 10:49   #5 (permalink)
Administrator
 
Üyelik tarihi: 23-01-11
Mesajlar: 2.958
Konular: 149
Tecrübe Puanı: 10
esaret is an unknown quantity at this point
Standart

sagol kardesim.
esaret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-11, 18:46   #6 (permalink)
ÜYE
 
Üyelik tarihi: 19-09-11
Mesajlar: 1
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 0
kemalmir is an unknown quantity at this point
Standart

pembe kuvars taşı aldım kendim için toprakta bir gün beklettim. sonra bir günde güneşte bir sitede böyle okumuştum. fakat taş başımı ağrıttı öneriniz nedir
kemalmir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-11, 19:34   #7 (permalink)
Administrator
 
Üyelik tarihi: 23-01-11
Mesajlar: 2.958
Konular: 149
Tecrübe Puanı: 10
esaret is an unknown quantity at this point
Standart

değerli kardeşim pembe kuvartz baş ağrısı yapmaz başka sebebi olablir...
esaret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-11, 07:47   #8 (permalink)
YASAKLI
 
Üyelik tarihi: 06-10-11
Mesajlar: 58
Konular: 25
Tecrübe Puanı: 0
okyay is an unknown quantity at this point
Standart

bu tür taşları nerelerden bulabiliriz yani satışı oluyor mu bu tür taşların?
okyay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-12-11, 22:25   #9 (permalink)
Administrator
 
Üyelik tarihi: 23-01-11
Mesajlar: 2.958
Konular: 149
Tecrübe Puanı: 10
esaret is an unknown quantity at this point
Standart

Alıntı:
okyay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu tür taşları nerelerden bulabiliriz yani satışı oluyor mu bu tür taşların?
istanbul da eminönü tarafindan aliniyor..bilinmedik yerlerden almamak lazim.
esaret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-02-12, 02:16   #10 (permalink)
ÜYE
 
Üyelik tarihi: 21-12-10
Mesajlar: 52
Konular: 0
Tecrübe Puanı: 0
KoCaKuRT is an unknown quantity at this point
Standart

Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri'nin Marifetname'sinden bir alıntı:

"...Ona yakın olanı ise zümrüt cevheridir. Ona bakanın gözü nur, gönlü, sürur bulur. Saçtığı şuadan yılan kör olup, onu taşıyandan kaçar. Zümrütün fayda ve hususiyetleri pek çoktur. Lakin biz burada kısa kestik."
__________________

KoCaKuRT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Powered by vBulletin® Version kapalı
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:02.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp,yasal olmayan bir paylaşım olduğunu düşünüyorsanız iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.