Sn. Hayy...Davet dediğiniz herhangi bir varlık içeriyor mu..Tamam şuna açıklık getirdik.Cin suresi okumakla varlık gelmez..Ama burada davet söz konusu..Bu davet celb olmasını istediğimiz kişi için mi yoksa varlık davetiyle alakası var mı?
Teşekkürler..
verdiğiniz ikinci uygulamayı okumayı düşünüyorum sevdiğim yanımda sevgisinin daha fazla artması için ikinci uygulayı yapmamızda bi sakınca var mı cevabınız için şimdiden teşekür ederim
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:12.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye
yazabilmektedir.5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp,yasal olmayan bir paylaşım olduğunu düşünüyorsanız iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.