Aşk Büyüsü Yapılan Kişi Ne Hisseder?

Sevilen kişinin karşısındakine aşık olması ya da karşılıksız hislere karşılık bulunması gibi amaçlar doğrultusunda yapılan aşk büyüleri, hem geçmiş zamanların hem de şimdiki zamanın en çok başvurulan yöntemlerindendir. Oldukça etkili olmaları nedeniyle pek çok kişi bu tür büyüler hakkındaki bilgi sahibi olmak için araştırma yapmaktadır.

İçine düşülen karşılıksız aşk durumları, ilişkilerde meydana gelen sorunlar, kıskançlıklar ve intikam gibi sebeplerden dolayı yapılabilen aşk büyüleri, eğer büyüyü yapan kişi ilim sahibi biriyse o zaman son derece etkili yani tesirli olabilmektedirler. Aşk büyüleri konusunda içerik ve materyaller kadar; aşk büyüsü yapılan kişi ne hisseder gibi detaylar da merak edilmektedir. Bu soru büyü yaptıran kişilere ek olarak, kendisine büyü yapıldığını düşünen kişilerin de merak ettiği bir konudur.

Aşk Büyüsü Yaptırmak Günah mı?

Bilindiği üzere dinimizde büyüye karşı asla açık kapı bırakılmamış ve her ne sebeple büyü yapılırsa yapılsın bu durum affedilmeyen günahlar arasına dahil edilmiştir. Her ne kadar iyi ya da masum niyetler ile yapılsa da İslam dininde büyü yapanın da yaptıranın da lanetlendiği tarzında ayetler ve hadisler yer almaktadır.

Eski zamanlarda bu yana günümüze ulaşan ve çeşitli materyaller yapılan aşk büyülerinin tesiri de, doğru yapıldığı takdirde oldukça etkilidir. Bu yüzden bir kişiyi, kendi iradesi dışında bir kişiye aşık etmeye çalışmak ya da bu gibi yollarla intikam almaya çalışmak doğru değildir.

Aşk Büyüsü Yapmak İçin Ne Gerekli?

Aşk büyüsü yapılan kişi ne hisseder sorusundan önce ilk olarak bu tür büyüler için gerekli olan materyallerden bahsedelim. Bilindiği üzere aşk büyüleri ya da diğer büyü çeşitleri birbirinden farklı materyaller ile birbirinden farklı eşyalara yapılabilmektedir. Aşk büyülerinin tutması için genellikle;

  • Mum
  • Sabun
  • İplik
  • Saç- tırnak
  • Bez
  • Fotoğraf
  • Kaşık
  • Kan

Gibi çeşitli materyaller kullanılmakta ve büyüyü yapan kişinin talimatları doğrultusunda bunlar uygun bir yere gömülmekte, yakılmakta ya da evlere koyulmaktadır. Hatta bazı büyüler için kişilerin evlerine gitmeye dahi gerek kalmadan uzaktan büyü yapma gibi bir durum da söz konusudur.

Uzaktan Yapılan Aşk Büyüsü Tutar mı?

Aşk büyüsü yapılan kişi ne hisseder sorusundan evvel, bu büyüye dair merak edilen bir konuya daha değinelim. Bilindiği üzere genel büyü mantığında, büyü yapılan materyaller genelde kişilerin evlerine konulmakta ya da sürülmektedir. Ancak böyle bir durumun mümkün olmadığı yani kişilerin evlerine ulaşım sağlanamadığı durumlarda, uzaktan yapılan büyüler devreye gitmektedir.

Peki, uzaktan yapılan bu büyüler gerçekten sanıldığı kadar etkili mi? Eğer bu büyü için gerekli olan materyaller doğru teknikler ile bir araya getiriliyorsa yani büyü doğru bir şekilde yapılıyorsa o zaman uzaktan yapılan büyüler de son derece etkili olabilmektedir.

Aşk Büyüsündeki Tesir Nasıl Ortaya Çıkar?

Gelelim aşk büyüsü yapılan kişi ne hisseder sorusunun yanıtına. Aşk büyüsündeki tesir her kişide farklı etkilere sebep olabilir. Ancak genel itibariyle;

  • Büyü yaptıran kişiye karşı duyulan yoğun sevgi
  • Büyü yaptıran kişiye karşı duyulan sürekli özlem
  • Büyü yaptıran kişiyi akıldan çıkaramamak
  • Büyü yaptıran kişiden başkasını görmemek
  • Büyü yaptıran kişi için sürekli fedakarlık yapmak
  • Aile ya da arkadaş çevresine karşı gelerek, büyü yaptıran kişinin sözünden çıkmama
  • Büyü yaptıran kişinin her dediğini dinleme gibi etkiler hissedilmektedir.

Aşk Büyüsü Hakkında Sık Sorulan Sorular

Yapılan Aşk Büyüsü Bozdurulabilir mi?

Evet, yaptırmış olduğunuz aşk büyüsünü bozdurabilmeniz mümkündür.

Aşk Büyüsü Yapılan Kişinin Bunu Anlama İhtimali Var mı?

Büyü yani efsun altındaki kişinin bunu anlaması çok zordur. Sadece bariz durumlar ya da belirli olayların birleşmesi ile bu durum anlaşılabilir.

Aşk Büyüsü Farklı Şehirdeki Biri İçin de Etkili Olur mu?

Evet, büyüler farklı şehirde yaşayan kişiler için de etkili olabilmektedir.

Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin.

Bu Makale Hakkında

Medyum Dolunay
Bu makale Medyum Dolunay tarafından yazılmıştır.
Kategoriler: Aşk Büyüsü
Yazdır
Bu sayfaya 1808 defa erişilmiş.

Bu makale size yardımcı oldu mu?

18 Evet
21 Hayır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir