Resimle Bağlama Büyüsü

Bağlama büyüsü kadınların ve erkeklerin eskiden gördüğü ilgiyi yeniden görmesi ve kaybettiği sevgiyi kazanması için yapılır. Hayatınızda olan ancak başkalarına ilgi gösteren, aldatan ve sizden uzaklaşan insanları kendinize bağlamanız için uzman medyumlar tarafından bağlama büyüsü yapılır.

Resimle Bağlama Büyüsü Nedir?

Bağlama büyüsü, tarihi Antik Mısır’a dayanan güçlü ve köklü bir büyüdür. 1.800 yıllık bir Mısır Papirüsü üzerinde bir kadının bir adama yapmış olduğu bağlama büyüsü figürleri ortaya çıkmıştır. O tarihten bu yana farklı şekillerde yapılan bağlama büyüleri vardır.

Hayatınızdaki insanın size karşı daha soğuk davranması, başkalarına ilgi göstermesi sadık kalmaması tahammül edilmeyen kıskançlıkları doğurur. Bir insanın size körü körüne sevgi beslemesi için bağlama büyüsünün etkisi oldukça fazla. Büyü yaptırmak için öncelikle net bir karar verin ve kendinize bağlamak istediğiniz insanın yüzü belli olan bir fotoğraf seçin.

Resimle bağlama büyüsü büyü yapılacak insanın yüzünün net olarak göründüğü bir fotoğraf üzerine yapılır. Uzman medyumlar herkes için farklı tılsımlı sözleri söyleyerek fotoğraf üzerinde büyü yapar. Sözlerin tılsımının bozulmaması için bu büyünün tarifi gizli tutulur.

Resimle Bağlama Büyüsü Neden Yapılır?

Hayatımıza aldığımız insanların bize karşı sevgisi her zaman devam etmez. Sevgi ve ilgi bekledikçe karşımızdaki insanın sevgisinin azaldığını görmek kolay değil. Özellikle evli kadınlar, eşlerinin kendilerinden uzaklaştığını gördüğünde tahammül edemeyecek kadar üzüntü içinde olabilir.

Resimle bağlama büyüsü birbirinden uzaklaşan çiftlerin eskisi gibi birbirine bağlı olması için yapılır. Büyü yaptırmak istiyorsanız o insanın ilgisini istediğiniz emin olun. Büyü yapıldığında karşınızdaki insanın ilgisi tamamen size odaklı olur ve başkalarına gözü görmez. Bağlama büyüsü iki insanın arasındaki ilginin ve sevginin sonsuz olması için yapılır.

Resimle Bağlama Yapıldıktan Sonra Nasıl Değişiklikler Olur?

Resimle Bağlama Büyüsü

Resimle bağlama büyüsü diğer bağlama büyülerine göre daha etkili olduğu bilinen bir büyüdür. Eğer bir insanın size körü körüne bağlanmasını ve aşık olmasını istiyorsanız bu büyüyü uzman bir medyum tarafından yaptırabilirsiniz.

  • Bağlama büyüsü yaptıracağınız insan bu büyünün farkına varamaz.
  • Büyünün etkili olup olmadığını anlamanız için o insanla aynı ortama girmeniz ve göz göze gelmeniz gerekir.
  • Bu büyü yapıldıktan 1 hafta sonra etkilerini gösterir.
  • Büyü yaptırdığınız insanın gözü sizden başkasını görmez ve ilgisi giderek artar.
  • Bağlama büyüsü ile bir araya gelen çiftler büyü bozulmadığı sürece bir ömür mutlu bir ilişki kurar.

Resimle Bağlama Büyüsü Etkili Mi?

Resimle bağlama büyüsü en çok tercih edilen ve oldukça etkili olan bir büyüdür. Tarihinin Antik Mısır’a dayandığı bilinen büyünün yapılması için büyü yaptırmak istediğiniz insanın fotoğrafı olmalıdır. Fotoğraf üzerinde yapılan büyü kişiye özeldir ve bu büyünün tarifi saklı tutulur.

Resimle bağlama büyüsünün diğer bağlama büyülerine göre daha etkili olduğundan emin olabilirsiniz. Bu büyü yapıldıktan sadece 1 hafta sonra sevdiğiniz insanın size karşı olan ilgisini kolaylıkla fark edebilirsiniz.

Size karşı sevgisi ve ilgisi artan kişi sizinle iletişime geçmenin bir yolunu arar ve sizin karşınıza kendi isteği ile gelir. Sevdiğiniz insan sizinle sürekli iletişim kurmak ister ve görüşmek için fırsat arar. Eski ilgisizliğinden eser kalmayan kişinin sevgisi, büyü bozulmadığı sürece devam eder.

Resimle Bağlama Büyüsünün Tutmama İhtimali Var Mı?

Büyü yaptırma sanıldığı gibi herkesin yapabileceği bir işlem değildir. Özellikle resimle bağlama büyüsünün alanında uzman bir medyum tarafından yapılmaması büyünün farklı etkiler ortaya çıkarmasına neden olur. Mutlaka uzman bir medyum ile iletişime geçin ve büyünün etkili olması için kalpten inanarak büyü yaptırmak isteyin.

Resimle bağlama büyüsü yanlış zamanda yapıldığında tutmama ihtimali vardır. Büyünün tutup tutmadığını 1 hafta içerisinde anlarsınız. Bu süre içinde sevdiğiniz insandan ilgi görmez ve iletişime geçemezseniz büyü tutmamış demektir. Eğer alanında uzman ve bilgili bir medyum tarafından büyü yapılıyorsa tutmama ihtimali yok denecek kadar azdır.

Resimle Bağlama Büyüsü Hakkında Sık Sorulan Sorular

Resimle Bağlama Büyüsü Sevgiliye Yapılır Mı?

Resimle bağlama büyüsü sevgiliye yapılır.

Resimle Bağlama Büyüsü Bozulur Mu?

Bağlama büyüsünü bozmak için uzman bir medyumla iletişime geçmelisiniz.

Resimle Bağlama Büyüsü Yaptırdıktan Sonra Anlaşılır Mı?

Bağlama büyüsü yapılan kişi üzerinde büyü olduğunu anlamaz.

Bu makaleyle ilgili geri bildirim gönderin.

Bu Makale Hakkında

Medyum Dolunay
Bu makale Medyum Dolunay tarafından yazılmıştır.
Kategoriler: Bağlama büyüsü
Yazdır
Bu sayfaya 1564 defa erişilmiş.

Bu makale size yardımcı oldu mu?

18 Evet
20 Hayır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir